sky_top

Personal

eva

Eva Karlström

VD
Eva startade Steel Fm tillsammans med sin man Fredrik i november 2004.
– Under de här åren så har vi vuxit ur både lokaler och frekvenser ett antal gånger och mitt mål är att fortsätta att utveckla kommersiell radio på Åland. Idag har vi 3 (snart 4 ) stationer Steel Fm, Mix Megapol och Soft Fm.
För mig är jobb och fritid detsamma, med undantag för de gånger jag får äran att bjuda familj och vänner på middag, då kopplar jag av och njuter av tiden vid spisen.

525 910

eva (a) steelfm.ax

fredrik

Fredrik Karlström

Ansvarig över tekniken och utgivningen
Utbildad helikopterpilot som började jobba med radio 1993 och har aldrig sedan riktigt kunnat sluta. Gjorde några tappra försök att göra något annat som att vara en flygbolags VD, politiker och näringsminister men är nu tillbaka på brottsplatsen. Ser fram emot att tillsammans med alla på Steel FM göra den lokala radion till en stor del av Åland.

525 915

fredrik (a) steelfm.net

mia

Mia Mattsson

Säljare
Jag är en glad tjej, som är född i Österbotten, gift med Dan-Åke och älskar choklad!
Jag har bott på Åland i över 20 år. Min man och jag har två söner, Alexander och Johannes, och vi bor i hus på Möckelö. Min passion för choklad gör att jag måste träna en hel del. Mitt motto är – Livet är kort och det gäller att ta vara på varenda sekund.

525 911

mia (a) steelfm.ax

alexandra

Alexandra Lundberg

Säljare
Jag är sälj-teamets ”färsking” och en tjej med 50% glatt norskt blod i ådrorna som föddes en varm sommar på 80-talet.
Har sedan dess hunnit få 4 barn; Robin, Frida, Tiffany och Timmie, och bor i Mariehamn tillsammans med sambon Tomas.
Tränar och springer lite titt som tätt, när tillfälle ges.

525 912

alexandra (a) steelfm.ax

mikael

Micke Aaltonen

Programledare
Jag är den som varje vardag kör Dagspasset mellan kl 10-15. Kommer från Sverige och pendlar nästan varje helg mellan Åland och Stockholm. Förutom att prata radio är jag en hängiven dartspelare.

16 300

mikael (a) steelfm.ax

peter

Peter ”Boutros” Grönholm

Programledare
Jag är en lätt grånande herre i mina bästa år. De grånande hårstråna kan bero på att jag har 4 barn och en faslig massa husdjur. Jag har varit radiopratare sedan 2007, förutom detta lägger jag tak och spelar fotboll. De två sistnämnda fortsätter jag med så länge Gud vill och knäna håller! (Gud ville inte längre 2016 så nu är jag inte takläggare och fotbollspensionär)

525 913

peter (a) steelfm.ax

frippe

Fredrik ”Frippe” Granlund

Nyhetschef/Programledare
43 år gammal med tre ungar varav en är yrkessoldat, en går i skolan och en skriker nästan oavbrutet. Jag har 20 år bakom mig som journalist, drygt hälften i Stockholm som reporter för Expressen och den andra halvan på Ålandstidningen. Min specialitet: Att ställa de där dumma frågorna som ingen annan törs ställa. Jag har nämligen, som mamma brukade säga, ingen skam i kroppen. Bor på Föglö tillsammans med hustrun Marina och katterna Zoda och Hörru. Planterar varje år chili som aldrig ger några frukter. Kan nästan allt om tyska stridsvagnar. Uppkäftig. Tjock. Otäck Stockholmsdialekt.

525 914

frippe (a) steelfm.ax

SteelFM | damida