Vi som jobbar på Steel Fm

Här nedan kan du bekanta dig med alla vi som jobbar på Steel Fm. Vi är allt från programledare till försäljare. Tveka inte att höra av dig till MAIL@steelfm.ax om du vill kontakta någon av oss med frågor eller funderingar.

André Karring

Programledare/Säljare

Häääj! Jag heter André Karring och är programledare för Vakna med Steel och hoppar in ibland på eftermiddagarna - jobbar sen hårt resten av dagen med att sälja reklam. Är också självutnämnd ”platschef” på stationen och ”håller ställningarna” lixom. Lyssnar helst på mig själv men om inte det går så föredrar jag Retrofredagar! Obs. Humor och självironi är livets viktigaste krydda!

E-post: andre@steelfm.ax
Telefon:
018 525 912

Elise Åkerblom

Programledare/
Producent

Hejsan, mitt namn är Elise. Jag arbetar med Skylten.ax, som musikkoordinator och ser till att alla datorer och manicker som vi har fungerar. Programleder också i radion på morgonen tillsammans med André och snackar musik på eftermiddagen ☺ Står oftast bakom kameran då vi skall bjuda på roliga klipp och gillar att pyssla och producera material till våra sociala kanaler.

E-post:
elise@steelfm.ax
Telefon:
018 525 913

Eva Karlström

VD

Eva Karlström stolt chef på Ålands mest jämlika radiostation. Jag har ett ungt, hungrigt och fantastiskt team av programledare, säljare och producenter. Vårt mål är att göra alla lyssnare och kunders dag till den bästa. Jag trivs med livet både när jag är på jobbet och hemma med mannen. Guldkanten på livet är såklart mina tre fantastiska barn samt barnbarnen.

E-post:
eva@steelfm.ax
Telefon:
018 525 910

SANNA SJÖBLOM

Programledare/Säljare

Hej, mitt namn är Sanna! Jag är programledaren som ALLTID dansar i studion. Du hör mig på eftermiddagarna då jag pratar om allt från quiz till vad du skall äta till middag idag. Pratglad och social är en bra beskrivning på mig samt att jag egentligen är rödhårig. Skrattar även åt pappaskämt.
E-post: sanna@steelfm.ax
Telefon:
018 525 911