top of page

ALLMÄNT OM RADIOREKLAM

Börja helgen på bästa sätt! Retroförfesten startar varje fredag kl 15:00 och fortsätter med en skön retromix från kl 17:00 och framåt!

ALLMÄNT OM RADIOREKLAM

Öronen går inte att stänga av, därför är radioreklam ett väldigt effektivt sätt att marknadsföra sitt företag eller organisation och sina tjänster. Över hälften av ålänningarna mellan 13-64 år har valt att dagligen lyssna på någon av våra kanaler, vilket gör att du som radiokund når ut till ett brett och stort klientel. Förutom att din reklamkampanj hörs på Steel Fm 95,9 MHz kommer den även att höras i Mix Megapol 101,8 MHz och på RockKlassiker 107,2 MHz. Som en bonus hörs även din reklamkampanj på Soft Fm, vår webbkanal för lite lugnare och skönare musik.

ÅLANDS STÖRSTA DIGITALA LED-SKYLT

Steel Fm i samarbete med Skylten.ax erbjuder annonsering på Ålands största digitala LED-skylt.

Din annonseringskampanj kan projiceras båda som stillbild men också som rörlig bild, bara fantasin sätter gränser! Du kan också kombinera din annonseringskampanj hos Skylten.ax med radioreklam för ett förmånligare paketpris. Radioreklamen hörs i fyra kanaler - Steel Fm, Soft Fm, Mix Megapol och RockKlassiker. Produktionen ingår såklart i priset.

bottom of page