Vi som jobbar på Steel Fm

Här nedan kan du bekanta dig med alla vi som jobbar på Steel Fm. Vi är allt från programledare till försäljare. Tveka inte att höra av dig till MAIL@steelfm.ax om du vill kontakta någon av oss med frågor eller funderingar.

André Karring

Programledare/Säljare

Häääj! Jag heter André Karring och är programledare för Vakna med Steel och hoppar in ibland på eftermiddagarna - jobbar sen hårt resten av dagen med att sälja reklam. Är också självutnämnd ”platschef” på stationen och ”håller ställningarna” lixom. Lyssnar helst på mig själv men om inte det går så föredrar jag Retrofredagar! Obs. Humor och självironi är livets viktigaste krydda!

Elise Åkerblom

Programledare/Producent

Hejhopp mitt namn är Elise! Här på Steel sköter jag Skylten.ax (Ålands största LED-skylt, just so you know!) men leverar och planerar musiken till kanalerna och ser till att det tekniska löper på bra. Programleder också i radion på morgonen och på eftermiddagen ☺ Står oftast bakom kameran då vi skall bjuda på roliga klipp och gillar att pyssla och producera material till våra sociala kanaler.

Jacob Söderman

Säljare

Jag heter Jacob och mitt huvudansvar är försäljning här på firman, men sänder också tillsammans med André och Elvira på eftermiddagen. Jag vinner alla frågesporter och andra tävlingar här på kanalen. Mitt IQ är 119, iallafall enligt mensas provtest. Är det något dåligt ni hör i radion är det inte mitt fel. Tycker ni något är riktigt bra är det antagligen mitt påhitt.
 

Eva Karlström

VD

Eva Karlström stolt chef på Ålands mest jämlika radiostation. Jag har ett ungt, hungrigt och fantastiskt team av programledare, säljare och producenter. Vårt mål är att göra alla lyssnare och kunders dag till den bästa. Jag trivs med livet både när jag är på jobbet och hemma med mannen. Guldkanten på livet är såklart mina tre fantastiska barn samt barnbarnen.