Personal

Fredrik Karlström

Ansvarig över tekniken och utgivningen
Utbildad helikopterpilot som började jobba med radio 1993 och har aldrig sedan riktigt kunnat sluta. Gjorde några tappra försök att göra något annat som att vara en flygbolags VD, politiker och näringsminister men är nu tillbaka på brottsplatsen. Ser fram emot att tillsammans med alla på Steel FM göra den lokala radion till en stor del av Åland.

Eva Karlström

VD
Eva startade Steel FM tillsammans med sin man Fredrik i november 2004.
– Under de här åren så har vi vuxit ur både lokaler och frekvenser ett antal gånger och mitt mål är att fortsätta att utveckla kommersiell radio på Åland. Idag har vi 3 (snart 4 ) stationer Steel FM, Mix Megapol och Soft FMm.
För mig är jobb och fritid detsamma, med undantag för de gånger jag får äran att bjuda familj och vänner på middag, då kopplar jag av och njuter av tiden vid spisen.

Micke Aaltonen

Programledare
Jag är den som varje vardag kör Dagspasset mellan kl 10-15. Kommer från Sverige och pendlar nästan varje helg mellan Åland och Stockholm. Förutom att prata radio är jag en hängiven dartspelare.

André Karring

Säljare / Programledare
29 år på pappret, 14 mentalt.
Mitt motto är – Ta alltid ut segern i förskott, då får du vara glad en gång och med lite tur, två – André Karring 2015
Älskar tre saker mer än allt annat: mig själv, Emma och Åland.

Jacob Söderman

Säljare / Programledare
Jag är 20 år ung. Jag är den nyaste deltagaren i SteelFM-Teamet och började mitt äventyr här i november 2018. En ung, driven kille som är glad för det mesta. Utbildad Merkonom med inriktning Marknadsföring. Styrketräning, vänner och god mat med högt proteininnehåll fyller majoriteten av min fritid.
Jag bor ihop med min katt Maja och vi är en dunderkombo tillsammans.
Tveka inte att höra av dig till mig!

Andreas Höglund

Programledare
Tisdagar och torsdagar klockan 15:00 sänder jag eftermiddagspasset. Reta André, skön  musik och trevligt sällskap utlovas.