Slide thumbnail

Personal

eva

Eva Karlström

VD
Eva startade Steel Fm tillsammans med sin man Fredrik i november 2004.
– Under de här åren så har vi vuxit ur både lokaler och frekvenser ett antal gånger och mitt mål är att fortsätta att utveckla kommersiell radio på Åland. Idag har vi 3 (snart 4 ) stationer Steel Fm, Mix Megapol och Soft Fm.
För mig är jobb och fritid detsamma, med undantag för de gånger jag får äran att bjuda familj och vänner på middag, då kopplar jag av och njuter av tiden vid spisen.

525 910

eva (a) steelfm.ax

fredrik

Fredrik Karlström

Ansvarig över tekniken och utgivningen
Utbildad helikopterpilot som började jobba med radio 1993 och har aldrig sedan riktigt kunnat sluta. Gjorde några tappra försök att göra något annat som att vara en flygbolags VD, politiker och näringsminister men är nu tillbaka på brottsplatsen. Ser fram emot att tillsammans med alla på Steel FM göra den lokala radion till en stor del av Åland.

525 915

fredrik (a) steelfm.net

mia

Mia Mattsson

Säljare
Jag är en glad tjej, som är född i Österbotten, gift med Dan-Åke och älskar choklad!
Jag har bott på Åland i över 20 år. Min man och jag har två söner, Alexander och Johannes, och vi bor i hus på Möckelö. Min passion för choklad gör att jag måste träna en hel del. Mitt motto är – Livet är kort och det gäller att ta vara på varenda sekund.

525 911

mia (a) steelfm.ax

 

mikael

Micke Aaltonen

Programledare
Jag är den som varje vardag kör Dagspasset mellan kl 10-15. Kommer från Sverige och pendlar nästan varje helg mellan Åland och Stockholm. Förutom att prata radio är jag en hängiven dartspelare.

16 300

mikael (a) steelfm.ax

peter

Peter ”Boutros” Grönholm

Programledare
Jag är en lätt grånande herre i mina bästa år. De grånande hårstråna kan bero på att jag har 4 barn och en faslig massa husdjur. Jag har varit radiopratare sedan 2007, förutom detta lägger jag tak och spelar fotboll. De två sistnämnda fortsätter jag med så länge Gud vill och knäna håller! (Gud ville inte längre 2016 så nu är jag inte takläggare och fotbollspensionär)

525 913

peter (a) steelfm.ax

André Karring

Säljare / Programledare
27 år på pappret, 14 mentalt. Har tidigare jobbat på Radio X3M och håller som bäst på att göra mig klar från Mittuniversitetet.

När jag inte jobbar, festar eller idrottar så umgås jag med min underbara flickvän, Emma. Vi är lite som Tarzan och Jane (eller jättebebisen och förmyndaren) som mina vänner säger. Vem som är vem får du försöka lista ut själv.

Mitt motto är – Ta alltid ut segern i förskott, då får du vara glad en gång och med lite tur, två – André Karring 2015

Älskar tre saker mer än allt annat: mig själv, Emma och Åland.

525 912

andre (a) steelfm.ax

SteelFM | damida