Vi som jobbar på Steel Fm

Här nedan kan du bekanta dig med alla vi som jobbar på Steel Fm. Vi är allt från programledare till försäljare. Tveka inte att höra av dig till mail@steelfm.ax om du vill kontakta någon av oss.

Eva Karlström

VD

Eva startade Steel FM tillsammans med sin man Fredrik i november 2004. För mig är jobb och fritid detsamma, med undantag för de gånger jag får äran att bjuda familj och vänner på middag, då kopplar jag av och njuter av tiden vid spisen.

Jacob Söderman

Säljare 
Gillar cheesecake

Micke Aaltonen

Programledare

Jag är den som varje vardag kör Dagspasset mellan kl 09-15. Kommer från Sverige och pendlar nästan varje helg mellan Åland och Stockholm.

André Karring

Säljare / Programledare

29 år på pappret, 14 mentalt. Mitt motto är – Ta alltid ut segern i förskott, då får du vara glad en gång och med lite tur, två – André Karring 2015 Älskar tre saker mer än allt annat: mig själv, Emma och Åland.

Elise Åkerblom

Producent

Gör allt och inget. Ibland sänder jag radio, lägger in ny musik till er lyssnare och säljer reklam till Ålands största digitalaskylt!

Andreas Höglund

Programledare

Tisdagar och torsdagar klockan 15:00 sänder jag Eftermiddagspasset. Reta André, skön  musik och trevligt sällskap utlovas.

Elvira Jansson

Programledare

Mig hör ni i Eftermiddagspasset mellan 15:00-17:00!

Tamara Söderblom

Programledare

Mig hör ni i Eftermiddagspasset mellan 15:00-17:00!

Lukas Lantz

Programledare

Håller i Mixtape på tisdagar mellan 17:00-19:00.