Vi som jobbar på Steel Fm

Här nedan kan du bekanta dig med alla vi som jobbar på Steel Fm. Vi är allt från programledare till försäljare. Tveka inte att höra av dig till MAIL@steelfm.ax om du vill kontakta någon av oss med frågor eller funderingar.

André Karring

Programledare/Säljare och PLATSCHEF

Häääj! Jag heter André Karring och är programledare för Vakna med Steel och jobbar sen hårt resten av dagen med att sälja reklam. Är också självutnämnd ”platschef” på stationen och ”håller ställningarna” lixom. Lyssnar helst på mig själv men om inte det går så föredrar jag Retrofredagar! Obs. Humor och självironi är livets viktigaste krydda!

Elise Åkerblom

Producent

Hejhopp mitt namn är Elise! Tillsammans med Tamara sköter jag Skylten.ax (Ålands största LED-skylt, just so you know!) men leverar och planerar musiken till kanalen och ser till att det tekniska löper på bra. Programleder också i radion mer eller mindre ☺ Står oftast bakom kameran då vi skall bjuda på roliga klipp och gillar att pyssla och producera material till våra sociala kanaler.

Eva Karlström

VD

Eva Karlström stolt chef på Ålands mest jämlika radiostation. Jag har ett ungt, hungrigt och fantastiskt team av programledare, säljare och producenter. Vårt mål är att göra alla lyssnare och kunders dag till den bästa. Jag trivs med livet både när jag är på jobbet och hemma med mannen. Guldkanten på livet är såklart mina tre fantastiska barn samt barnbarnen.

Elvira Jansson

Programledare

Tjenare, mitt namn är Elvira och jag hänger med er på eftermiddagarna där jag gärna pladdrar på mellan låtarna. När jag inte är på Steel Fm så gillar jag att vara ute i skogen, stå i köket och experimentera med matlagning och bakning och sedan har jag en hund (som André låtsas vara allergisk för) som förstås tar en del tid. Gammal gubbrock och svenska pojkband lyssnar jag helst på!

Jacob Söderman

Säljare

Jag heter Jacob och mitt huvudansvar är försäljning här på firman. Jag vinner alla frågesporter och andra tävlingar här på kanalen. Mitt IQ är 119, iallafall enligt mensas provtest. Är det något dåligt ni hör i radion är det inte mitt fel. Tycker ni något är riktigt bra är det antagligen mitt påhitt.
 

Tamara Söderblom

Säljare/Programledare

Tamara heter jag och mig hör ni i radio en stund på morgonkvisten. Mellan sändningarna får jag hjälpa Elise med försäljning till Skylten.ax. (Ålands största LED-skylt där ni kan marknadsföra er utan att lyfta ett finger). Sen behöver ju någon också hålla koll på att disken promenerar till diskmaskin och kaffekokaren är avstängd när man går hem. Jag älskar min familj, vänner, växter, ordspråk och onödig fakta jag aldrig haft nytta av att veta.