Vi som jobbar på Steel Fm

Här nedan kan du bekanta dig med alla vi som jobbar på Steel Fm. Vi är allt från programledare till försäljare. Tveka inte att höra av dig till MAIL@steelfm.ax om du vill kontakta någon av oss.

André Karring

Säljare / Programledare

Häääj! Jag heter André Karring och är programledare för ”Vakna med Steel” på morgonen och säljer sen reklam till dig resten av dagen. Är också en form av ”platschef” på stationen, JÄÄÄO. Lyssnar helst på mig själv men om inte det går så föredrar jag Retrofredagar! 

Andreas Höglund

Programledare

Hej! Andreas Höglund här, mig hittar du oftast i eftermiddagspasset på tisdagar och torsdagar tillsammans med Elvira och övriga gäster. En allätare inom musik men som själv gärna undviker dansband och metal, spelar dock allt Ni vill höra i radion såklart... Förutom att radioprata ibland driver jag även Turhörnan/BagelBee i centrala Mariehamn.

Elise Åkerblom

Producent

Hejhopp mitt namn är Elise, jag arbetar som Steel Fms producent. Det betyder att jag bland annat lägger musik till er lyssnare varje vecka men ser också till att det tekniska rullar på som det ska. Att André är platschef är en lögn och då det kommer till musik lyssnar jag på det mesta  

Eva Karlström

VD

Eva Karlström stolt chef på Ålands mest jämlika radiostation. Jag har ett ungt, hungrigt och fantastiskt team av programledare, säljare och producenter. Vårt mål är att göra alla lyssnare och kunders dag till den bästa. Jag trivs med livet både när jag är på jobbet och hemma med mannen. Guldkanten på livet är såklart mina tre fantastiska barn samt barnbarnen.

Elvira Jansson

Programledare

Tjenare, mitt namn är Elvira och jag hänger med er på eftermiddagarna där jag gärna pladdrar på mellan låtarna. När jag inte är på Steel Fm så gillar jag att vara ute i skogen, stå i köket och experimentera med matlagning och bakning och sedan har jag en hund (som André låtsas vara allergisk för) som förstås tar en del tid. Gammal gubbrock och svenska pojkband lyssnar jag helst på!

Jacob Söderman

Säljare

Jag heter Jacob och mitt huvudansvar är försäljning här på firman. Jag vinner alla frågesporter och andra tävlingar här på kanalen. Mitt IQ är 119, iallafall enligt mensa.se/provtestet. Är det något dåligt ni hör i radion är det inte mitt fel. Tycker ni något är riktigt bra är det antagligen mitt påhitt.
 

Micke Aaltonen

Programledare

Hej jag heter Micke och jag är den som varje vardag kör "Dagspasset" mellan kl 09.00-15:00. Född i Stockholm men rötterna i Finland, pendlar nästan varje helg mellan Åland och Sverige. Har åkt Viking Rosella 1200 ggr och det är min passion! Lyssnar på allt från finsk tango till electro swing.

Tamara Söderblom

Säljare/Programledare

Hallåja tennar, Tamara här! Jag jobbar som programledare på Steel Fm. Ni kan höra mig sista timmen i "Vakna med Steel" mitt eget program "Lunch med Tamara" och även ibland på eftermiddagarna. På fritiden umgås jag mest med familjen eller så sitter jag på Steel Fms kontor och stör de som försöker jobba.