top of page
928a9c4bcc694982df6e2798db347a36g0spkxwQz2MjDuZj-0.png

ALLMÄNT OM RADIOREKLAM

Vi vet att hörseln är överlägsen synen när det handlar om att ta till sig och lagra information, du ser inte när du inte tittar men du hör när du inte lyssnar. 
 

Över hälften av ålänningarna mellan 13-64 år har valt att dagligen lyssna på någon av våra kanaler, vilket gör att du som radiokund når ut till ett brett och stort klientel. Förutom att din reklamkampanj hörs på Steel Fm 95,9 MHz kommer den även att höras i Mix Megapol 101,8 MHz och på RockKlassiker 107,2 MHz. 


Din reklam kan vara upp till 30 sekunder och exponeras  totalt 72 gånger per dag
Pris- dagspriset beror på hur många dagar du önskar att boka, ju fler dagar desto bättre dagspris. 

DSC_2099.JPG

BLI KUND ELLER VARFÖR INTE ÅRSKUND?

När du köper radioreklam hos oss betalar du som kund ett fast dagspris. Du väljer fritt om du önskar en dag eller flera, du kan även bli årskund, som årskund har du förmånen att bygga upp ditt eget reklampaket tillsammans med våra försäljare. Vare sig du är ett stort byggföretag eller en mindre affärsverksamhet så har vi paket som passar just dig och ditt behov. Årspaketet gäller under 12 månader och kan startas när som under året, ju fler dagar desto bättre dagspris.
 
Steel FM bjuder alla kunder på på textmanus, bakgrundsljud och reklamröst, du betalar endast för platsen i reklamblocken. Vi har en stor röstbank med olika typer av röster, det finns något för alla, du kan även välja att själv läsa din reklam för att få en extra stor personlig tusch på ditt budskap  Du kan byta  din reklam hur ofta du själv vill,  efter säsong eller efter den egna kampanjen. Du väljer sedan själv fritt när du vill att reklamen skall sändas.

928a9c4bcc694982df6e2798db347a36g0spkxwQz2MjDuZj-1.png

SÅ MYCKET MER ÄN BARA RADIO!

Steel Fm består förutom av ett nätverk av olika radiokanaler, också utav flera sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Vårt totala följarantal på dessa två medium är ca. 10 000 och vi når en bred publik både på och utanför Åland.

 

Våra radiokunder har möjlighet att få viss exponering i våra sociala medier beroende på avtal. Att kombinera radioreklam med en tävling eller en film i våra sociala mediekanaler kan göra så att din kampanj nås ut till fler. Vår räckvidd på Facebook är närmare 20 000 personer varje månad och vår Instagram har en räckvidd på cirka 1000 personer. 

SkyltenHemsida1.png

ÅLANDS STÖRSTA DIGITALA LED-SKYLT

Steel Fm i samarbete med Skylten.ax erbjuder annonsering på Ålands största digitala LED-skylt.

Din annonseringskampanj kan projiceras båda som stillbild men också som rörlig bild, bara fantasin sätter gränser. Hos Skylten.ax annonserar du veckovis och produktion av annons ingår självklart!

 

Du kan också kombinera din annonseringskampanj hos Skylten.ax med radioreklam för ett förmånligare paketpris. Radioreklamen hörs i fyra kanaler - Steel Fm, Soft Fm, Mix Megapol och RockKlassiker. Produktionen ingår såklart i priset. Besök gärna www.skylten.ax

bottom of page