JOBBA HOS OSS

Jobba eller gör din praktik hos Steel Fm Ab

Ny medarbetare sökes!

Söker du nytt jobb och gillar att klippa i bild och ljud, fixa med hemsida och är bra på att uppdatera på socialamedier som Insta och Fb? Vi söker nu en ny medarbetare att utföra dessa uppgifter. Du behöver också ha datavana, vara tekniskt kunnig, vara positiv, ha hög arbetsmoral och gilla att jobba i team. Kan du dessutom tänka dig att ibland va i radio med kollegorna är det en extra fördel men inget krav. Tjänsten är på deltid eller heltid, det vi kommer överens om. 

Hör av dig till Eva Karlström, med ett brev där di berättar om dig själv till eva@steelfm.ax

Praktikanter

Är du intresserad av att utföra din praktik hos oss, vi tar emot praktikanter som vill fullfölja sin praktikperiod för årskurs 9, gymnasium eller högskola. Kontakta oss och berätta vem du är, skriv ett par rader om varför du skulle vilja utföra din praktiks hos oss samt hur länge din praktikperiod pågår. Vi kontaktar dig och besvarar din förfrågan så fort vi har möjlighet och vid mån av plats.

Spontanansökan

Finns det ingen ledig tjänst ute? Vi tar emot spontanansökningar året om och besvarar dem vid intresse och mån av ledig arbetsplats. Hos oss behövs alltid pigga människor med försäljningsvana och kunskap inom medieproduktion. Kontakta oss redan idag!