top of page

Tävlingsanmälan Steel Fm Magnet Fishing Challenge

magnetfiskeJuli.png

Steel Fm Magnet Fishing Challenge är en magnetfisketävling där du tillsammans med ditt lag skall fiska upp så mycket metallföremål som möjligt längs med Östra Utfarten i Mariehamn. Tävlingen pågår mellan kl 11:00-14:00 den 30 juli och laget med högst totalvikt metallskrot vinner ett presentkort till restaurang Ångbåtsbryggan!

Vi samlas utanför restaurang Ångbåtsbryggan den 30 juni kl 10:30 för genomgång av tävlingsregler och utdelning av magnetkit. Kl 13:45 samlas alla lagen igen för att i samarbete med Flygfyrens Stållager väga det metall som samlats upp. Steel Fm står för magneten (värde 150 €) som även deltagande lag får behålla efter tävlingen. Varje lag för tillgång till ett magnetkit innehållande en magnet som kan dra upp 2x250 kg!

 

Laget får bestå av högst tre deltagare, och det är de fyra första anmälda lagen som är med och deltar. Först till kvarn! Resterande anmälningar hamnar på väntelista. Kom med på detta roliga evenemang och gör våra vatten renare! Mer information skickas till angiven e-postadress under vecka 30. Anmälan öppnar onsdagen den 6 juli.

Anmäl dig här!

Tack för din anmälan!

bottom of page